Over ons

Uw installateur sinds 1990!

Wij, van Manders Installaties B.V., zorgen door onze jaren lange ervaringen dat u zich bezig kunt houden met uw eigen specialiteit.

Wij vinden het van groot belang dat wij kwaliteit leveren. Onder kwaliteit verstaan het leveren van een goed produkt tegen een redelijke prijs. Wij onderscheiden ons door de ruime mogelijkheden om maatwerk te leveren in combinatie met het nakomen van de gemaakte afspraken.

Een goede start begint met de eerste afspraak. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Expert in aansluitingen

Manders Installatietechniek kenmerkt zich door het nakomen van afspraken

Onze medewerkers zijn specialisten met jaren lange ervaring en kennis, waarmee wij ons onderscheiden in de markt. Ons personeel is gediplomeerd, werkt veilig, snel, accuraat en denken graag met u mee. Het personeel van Manders installaties heeft jarenlange ervaring op vele gebieden binnen de installatietechniek. De klant staat bij ons voorop en daarom wij vinden het van groot belang om goede kwaliteit te leveren en onze gemaakte afspraken na te komen. Een goede start begint met de eerste afspraak. Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Manders Installaties B.V. is een bedrijf wat gespecialiseerd is op vele gebieden binnen de installatietechniek.

Wij verzorgen alles op het gebied van de installatietechniek, of het nu een complete badkamer is , plaatsen van zonnepanelen, nieuwe zinken maatgoten, EPDM rubber dakbedekking of het aansluiten van een nieuwe meterkast.

Zelfs voor Inbraak preventie, zoals alarm installatie’s en camera systemen kan u bij ons terecht.

U kunt bij ons voor alles terecht.

N

Veilig

N

Snel

N

Accuraat

N

Goede service

Kleine klussen en storingen

Niet alles kan worden gepland. Het is moeilijk om aan de telefoon een inschatting te maken van de benodigde tijd die nodig is om u te helpen. Daarnaast is er bij elke opdracht, klein of groot, tijd voor werkvoorbereiding en financiële afhandeling nodig. Houdt u er daarom rekening mee dat wij altijd minimaal 1 uur factureren.

Werkvoorbereiding, calculatie en facturatie

U ziet zelf alleen de werkzaamheden die onze monteurs bij u op locatie uitvoeren. En niet alleen onze monteurs zijn voor u aan het werk. Bij ons op het bedrijf vinden alle voorbereidende werkzaamheden plaats, vanaf de aanname van de telefoon. Voordat onze monteurs aan de slag kunnen, zijn er al een aantal zaken op kantoor voorbereid. Het bestellen van de juiste producten, het instrueren van de monteurs, administratieve afhandeling en het zoeken naar de beste oplossing en het uitwerken hiervan zijn goede voorbeelden van werkvoorbereiding. Het komt tevens voor dat een calculator berekeningen voor de materialen en eventuele tekeningen moet maken.

En al het werk moet vervolgens op de juiste wijze correct worden gefactureerd, facturen worden verstuurd en al dan niet tijdige betalingen worden verwerkt.

 

 

Ons Team

Ons team bestaat uit meerdere allroudmonteurs met elk hun eigen specialisme. Wij hebben onder andere specialisten op het gebied van …

Kwaliteit

Uitstekende Service

Gegarandeerd Tevreden